söndag 26 februari 2017

Sov du lilla videung,

än så är det vinter.. Stackars videkissar fryser nog.


Lördag strålande sol och minusgrader, idag 0 och snö. Blir inte klok på detta med vinterväder?!  Veckoslutet gått igen med fart. Igår gällde det att fylla det tomma och städade kylskåpet, tack nr 4 för ett super fint jobb 😊 På vägen hem, en avstickare till nr 1 på kaffe och möttes av 3 charmtroll, alla i natipaitu. En hade tappat byxorna under natten , så först gällde det att leka sökpatrull. Hittades i mammas säng underligt nog . De är så härliga !
Sedan avfrostades frysarna och tvättmaskinen tvättades med citronsyra. Rent och frächt. Långpromenad med Mimmi och så kom nr 3 på besök. Tåmanikyr och ostbricka kronade dagen.


Idag skulle nr 1 fixa huset i tiptop skick, då fastighetsförmedlaren kommer imorgon och fotar . Detta betydde att smågullena kom till mumma och inget fiffigt blev gjort idag. Lilla gulle hade redan i ett par veckar frågat om mofa tagit ner smålegona från vinden och nu hade undret skett ( ni vet att det brukar dröja innan H får nåt gjort).
Legon som mumma oxå lekt med som liten och sedan lilla gulles mamma , detta var svårt att förstå. Snöskottning och pulkabacke med mofa fanns på programmet och nu till bastun. Snart kryper vi alla i sängen och "höpöttä" ( pratar om ditt o datt ) en stund innan vi somnar. Nati nati ♡


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar