tisdag 12 september 2017

Huh huh,

sa Mumma 😊Tog mig tvĂ„ dagar att Ă„terhĂ€mta mig frĂ„n ett hĂ€rligt veckoslut med gullena . Första gĂ„ngen som alla tre var pĂ„ samma gĂ„ng övernatt och det gick superfint , men visst Ă€r det intensivt och krĂ€ver 100 % koncentration. Orsaken de var alla pĂ„ en gĂ„ng , var att mamma och pappa kunde flytta till nya hemmet i lugn och ro. Ryggen tog stryk , men vad gör du nĂ€r smĂ„ hĂ€nder strĂ€cker upp mot dig och du tittar in i de hĂ€rligaste ögon som finns pĂ„ jorden !
Lördagen ösregnade det , vilket gjorde det litet utmanande att hitta pÄ program. Som tur klarnade det upp pÄ eftermiddagen för en stund och vi kunde gÄ ut i skogen. HÀrliga ungar som alltid Àr fÀrdiga för en skogstur och de Àlskar att plocka bÀr . Denna gÄng var det lingon som gÀllde och alla 3 Ät en massa.


 Lilla gulle gjorde ett fynd, en hammare som sĂ€kert fallit frĂ„n en reparatör som klĂ€ttrat upp i radiomasten som finns helt bredvid oss. Oj den lycka ! Mofa mĂ„ste bara anvĂ€nda den i fortsĂ€ttningen ☺ Mimmi satt och vĂ€ntade snĂ€llt , tyckte att takten var litet för lĂ„ngsam.

Är alltid lika lycklig över att de vill vara med oss och inte har ett dugg ledsamt , Ă€ven mini prinsessan som nu var första gĂ„ngen övernatt somnade lugnt i min  famn . Sov hela natten , tills hon kl 5 ropade frĂ„gande "mamma" , men det funkade fint med mumma och sĂ„ kröp hon nöjd nĂ€ra mig och fortsatte att sova en stund.
Hos mumma Ă€r morgonmĂ„let nĂ„t helt annat Ă€n hemma och vi alla njöt av croissanter, bacon, Ă€gg och ostar . Mums ! ( pĂ„ mĂ„ndag morgon ville de ha hemma oxĂ„ mummas frukost 😁)
Som tur var vÀdret bÀttre pÄ söndagen , sÄ dÄ var det sandlÄda och gungan som gÀllde. Mini prinsessan hÀlsade pÄ fÄren som bor granne till oss.


Mamma o pappa kom pĂ„ kvĂ€llen till bastun och sedan gĂ€llde det att fara hem till nya hemmet. SpĂ€nnande , men redan dĂ„ de satt i bilen sĂ„ undrade de nĂ€r de nĂ€sta gĂ„ng fĂ„r komma yökky , övernatt . Jag Ă€lskar dem av hela mitt hjĂ€rta , mest av allt ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar