måndag 8 maj 2017

Sjukstuga,

så kan man med gott samvete kalla huset just nu. Senaste vecka låg nr 4 hela veckan hemma i grym förkylning . På lördag kom nr 2 hem till mamma; läkaren förbjöd henne att göra ett skvatt och det är ju lite svårt med en hundbaby . Följd sjukdom till bihåleinflammationen på påsken och nu var det allvar :(  På söndagen kroknade H och även han helt utslagen. Med andra ord så är det bara stål mormor  = jag som är på benen för tillfället . Bara känner hur alla baciller flyger omkring och försöker fästa sig på mig. Men mammor brukar ju vara de segaste av alla :)


Hundarna fundersamma när ingen riktigt orkar o hinner med dem. Mimmi tar det lugnt , men Lumi skulle gärna ha lite mera sprutt .


Jätte skönt att det var måndag och kunde fly fältet till jobbet.  Var till Åbo och ett litet spänningsmoment var det ju hur mycket det skulle komma snö ? Den 8 maj ocih man måste fundera på snö , inte riktigt klokt !
Imorgon borde jag styra kosan mot Tammerfors, väderprognosen säger -10 till natten och snö. Får se om jag kommer i väg ?? Over and out för denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar