tisdag 1 maj 2018

Sov gott Tosca ❤

Mommos älskling , vår dammvippa, madame, fröken , Tosca....kärt barn har många namn. Mommos hund , vår fyrbente familjemedlem  , efter 15 år är det dags att säga farväl , det lilla hjärtat orkar inte mera .
Många tårar fällda , men beslutet är rätt.



Toscas start i livet var inte den bästa. Familjen hade flera hundar och en av dem bet Tosca verkligen illa. De beslöt att ge bort henne och Mommo adopterade henne. Ett bättre hem än hos Mommo kan ingen hund ha. Ett hem fyllt med kärlek och omsorg, ett hem där Tosca var prio nr 1. Skadorna från bettet följde med hela livet och till på köpet var hon allergisk för en massa och åt därför en specialmat. Alla läkarbesök och mat har kostat en förmögenhet , men vad gör man inte för sin bästa vän !
Tosca var verkligen en madame med egen vilja och med selektiv hörsel . Detta kunde göra mig hysterisk , men inte Mommo . Mommo satt på golvet och matade madame en pripla i gången , vilket inte jag gör och därför var det ibland lite problem då Tosca var hos oss och skötas.


Vårt nuvarande hem var Toscas hem under tio års tid och här trivdes hon nog bäst . Att sitta ute på terassen och spana mot vägen , gillade hon mest.  Hit hör hon hemma och här kan hon springa omkring tillsammans med Diba , Clown , Tollo , Mamba , Tico och Nasu bland vit- och blåsippor . Fri från smärtor och krämpor. Vet att de tar hand om henne , sov gott Tosca ❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar